Sider

mandag den 21. maj 2012

Klassisk malerværksted - akryl - efterår 2012

Klassisk malerværksted - akryl
Dette kursus er for dig der gerne vil arbejde med klassiske discipliner inden for figurativt såvel som abstrakt maleri. Der vil være fokus på den konkrete håndtering af maling og pensler, og du vil blive ført igennem de vigtige billeddannende elementer som komposition, linie og form, lys/skygge m.m. Du vil få en grundig vejledning i brug af maling, pensler, lærred, lak og andre relevante kunstnerartikler.
På kurset vil du blive undervist i at blande farver efter et gennemprøvet farvesystem på 12 farver, der sætter dig i stand til at blande alle farver på en sikker måde.
Vi starter op i fællesskab med en række faste oplæg der styrker dig i billedprocessen. Derefter vil der være mulighed for at du kan arbejde med dine egne ideer med vejledning fra læreren. Kom og vær med i et inspirerende malerfællesskab.
Kurset henvender sig til begyndere og øvede. Der er ikke så meget instruktion i tegning på kurset, så hvis du ønsker en grundig indføring i tegning, anbefaler jeg mit kursus ”Klassisk tegning”. Der skal påberegnes udgifter til kunstnermaterialer, og du vil inden kursets start modtage et brev om hvad du skal bruge. Lærer på kurset er billedkunstner Ida Andersen Lang. Se mere på www.idaandersenlang.dk.
Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at ringe til mig på 24427003.
Se mere om mig på www.idaandersenlang.dk

Tirsdag. kl. 19.00-21.30
Holdnr. : 12-70509
Start: 4/9 - 2012
Lektioner: 30
Pris: kr. 1.050,-
Sted: Åby Skole, formningslokale

Tilmelding:

AOF Århus
tlf: 86 51 1977 begin_of_the_skype_highlighting 86 51 1977 end_of_the_skype_highlighting kl. 8.30-12.00
mail:aof-skan@mail.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar